Tilbake til oversikten
Perfekt til oppskriften:
Dolmio® Lasagne Saus
Tradisjonell Familie vennlig Lasagne
Tid 50 min Antall personer 4 personer Rett Oksekjøtt
Ingredienser
Tilberedningsinstruksjoner
  1. Forvarm ovnen til 200°C / varmluft 180°C / Gass 5. Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, stek på høy varme, med mye omrøring til det er gyllent og gjennomstekt.
  2. Hell i glasset med Dolmio® saus til lasagne, rør og la det småkoke i 5 minutter, og fjern fra platen.
  3. Hell i halve av Bolognese blandingen i en stor firkantet ildfast form, ca 26cm x 20cm. Arranger lasagne platene på toppen, og deretter spe halve Dolmio® Bechamel saus over. Gjenta lagene, og til sist strø osten jevnt over på toppen.
  4. La stå i ovnen i ca. 30 min, til det er stekt og gyllent. La stå i noen få minutter før du serverer.
Vårt løfte
Hos Mars ser vi det som vårt ansvar å markedsføre våre varemerker hensiktsmessig og på et seriøst grunnlag. Vi har en gjennomgående markedsføringspolicy som blant annet innebærer at vi forsøker å styre all markedsføring av våre produkter mot det publikum som er i alderen 12 år og over. Dette da vi mener at man fra den alder og opp kan ta selvstendige, bevisste valg om et fornuftig snacks forbruk.

Vi sørger for at all vår reklame og kommunikasjon skjer med bakgrunn i vår markedsføringspolicy og forplikter oss samtidig til å tydelig markere våre produkter med all nødvendig produktinformasjon, lett tilgjengelig for deg og din familie.

Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan vi markedsfører våre produkter på en ansvarlig måte, kan du lese mer via denne link til Mars Marketingspolicy.
Dette er en markedsføring side
Er du ikke fylt 13 år ber vi deg om alltid å få tillatelse fra en forelder eller verge før du opplyser informasjoner om deg selv på internettet.