Tradisjonell familievennlig lasagne
Tid: 50 min
Rett: Oksekjøtt
Antall personer: 4
Slik gjør du det
  1. Forvarm ovnen til 200°C / varmluft 180°C / Gass 5. Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, stek på høy varme, med mye omrøring til det er gyllent og gjennomstekt.
  2. Hell i glasset med Dolmio®saus til lasagne, rør og la det småkoke i 5 minutter, og fjern fra platen.
  3. Hell i halve av Bolognese-blandingen i en stor firkantet ildfast form, ca 26cm x 20cm. Legg lasagneplatene på toppen, og spe deretter halve Dolmio® Bechamelsaus over. Gjenta lagene, og strø til slutt osten jevnt over på toppen.
  4. La stå i ovnen i ca. 30 min, til det er stekt og gyllent. La stå i noen få minutter før du serverer.