Sterk tomatbiff og nudler
Tid: 25 min
Rett: Oksekjøtt
Antall personer: 4
Ingredienser
  • 1 glass Dolmio® Ekstra Hvitløksaus
  • 1 bunt vårløk, tynne skiver
  • 200 g tørket eggnudler
  • Fersk koriander (skal brukes til garnityr)
  • 1 stor gulrot, skjær i tynne fyrstikkstenger
  • 300 g magert kjøtt i strimler
  • 100 g sukkererter delt i to
  • 1 rød og en gul paprika, fjern frøene og skjær i tynne skiver
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
Perfekt til oppskriften:
DOLMIO® Hvitløk
Slik gjør du det
  1. Bløtlegg eggnudlene i kokende vann i ca 6-8 minutter, eller som anvist på pakken. I mellomtiden kan du varme den vegetabilske oljen i en wokpanne eller en non-stick større stekepanne. Stek deretter kjøttet i 3-4 minutter, til det er gyllent.
  2. Tilsett alle grønnsakene og stek i 3-4 minutter. Rør rundt!
  3. Hell over glasset med Dolmio® Ekstra Hvitløksaus og varm til det småkoker. Senk varmen og kok på lav varme i 2 minutter.
  4. La nudlene renne av seg og del de opp, og legg i 4 oppvarmede skåler eller tallerkener. Legg kjøtt og grønnsaksblandingen på toppen og server med fersk koriander.