Tilbake til oversikten
Perfekt til oppskriften:
Dolmio® Lasagne Saus
Oksekjøtt og sopplasagne med mozzarella toppet med parmesanost
Tid 65 min Antall personer 6 personer Rett Oksekjøtt
Ingredienser
Tilberedningsinstruksjoner
  1. Forvarm ovnen til 190°C / varmluft sovn 170°C / Gass 5. Varm opp en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen en håndfull om gangen, stek på høy varme til den er gjennomstekt og gyllen. (3-4min).
  2. Hell i Dolmio® saus til lasagne rør rundt og kok opp og deretter fjern fra platen.
  3. Hell halve av kjøttdeigblandingen i en stor firkantet ildfast form, ca 26cm x 20cm. Arranger lasagne platene over, og spe halve av Dolmio® Bechamel saus til Lasagne over platene. Gjenta lagene en gang.
  4. Bland sammen Mozzarella osten, Parmesan og brødsmuler og strø de jevnt over overflaten.
  5. La stå i ovnen i 30-35 minutter, til det er stekt og gyllent. La stå å hvile i noen minutter før du serverer med en ferske salat blader.
Vårt løfte
Hos Mars ser vi det som vårt ansvar å markedsføre våre varemerker hensiktsmessig og på et seriøst grunnlag. Vi har en gjennomgående markedsføringspolicy som blant annet innebærer at vi forsøker å styre all markedsføring av våre produkter mot det publikum som er i alderen 12 år og over. Dette da vi mener at man fra den alder og opp kan ta selvstendige, bevisste valg om et fornuftig snacks forbruk.

Vi sørger for at all vår reklame og kommunikasjon skjer med bakgrunn i vår markedsføringspolicy og forplikter oss samtidig til å tydelig markere våre produkter med all nødvendig produktinformasjon, lett tilgjengelig for deg og din familie.

Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan vi markedsfører våre produkter på en ansvarlig måte, kan du lese mer via denne link til Mars Marketingspolicy.
Dette er en markedsføring side
Er du ikke fylt 13 år ber vi deg om alltid å få tillatelse fra en forelder eller verge før du opplyser informasjoner om deg selv på internettet.