Moussaka med poteter
Tid: 60 min
Rett: Oksekjøtt
Antall personer: 4
Ingredienser
  • 1 glass Dolmio® Classico (500g)
  • 1 glass Dolmio® Bechamelsaus
  • 500 g kjøttdeig
  • 5 poteter skrellet i skiver
  • 100 g revet ost
  • 1/2 teskje kanel
  • 2 spiseskjeer olje
  • Revet muskatnøtt
  • Brødsmuler
Perfekt til oppskriften:
DOLMIO® Classico
Slik gjør du det
  1. 1 aubergine skåret i skiver, saltet i 15 minutter, skyllet og tørket. Disse fordeler du helt til slutt.
  2. Sett ovnen på 180 grader (varmluft).
  3. Tilsett Dolmio® Classico, kanel og rør rundt.
  4. Bland Dolmio® Bechamelsausen med revet ost og muskatnøtt. Varm opp i en gryte og smak til.
  5. Legg kjøttsausen og potetene i lag i en smurt ildfast form. Avslutt med et lag Dolmio® Bechamelsaus.
  6. Strø over brødsmuler og la formen stå i ovnen i 45 minutter.