Tilbake til oversikten
Perfekt til oppskriften:
Dolmio® Classico
Moussaka med poteter
Tid 60 min Antall personer 4 personer Rett Oksekjøtt
Ingredienser
Tilberedningsinstruksjoner
  1. 1 aubergine skåret i skiver, saltet i 15 minutter, skyllet og tørket. Fordeles til sist i trinn 5.
  2. Sett ovnen på 180 grader (varmluft).
  3. Tilsett Dolmio® Classico, kanel og rør rundt.
  4. Bland Dolmio® Bechamelsausen med revet ost og muskatnøtt. Varm opp i en gryte og smak etter.
  5. Legg kjøttsausen og potetene i lag i en smurt ildfast form. Avslutt med et lag Dolmio® Bechamelsaus.
  6. Strø til sist over brødsmuler og la stå i ovnen i 45 minutter.
Vårt løfte
Hos Mars ser vi det som vårt ansvar å markedsføre våre varemerker hensiktsmessig og på et seriøst grunnlag. Vi har en gjennomgående markedsføringspolicy som blant annet innebærer at vi forsøker å styre all markedsføring av våre produkter mot det publikum som er i alderen 12 år og over. Dette da vi mener at man fra den alder og opp kan ta selvstendige, bevisste valg om et fornuftig snacks forbruk.

Vi sørger for at all vår reklame og kommunikasjon skjer med bakgrunn i vår markedsføringspolicy og forplikter oss samtidig til å tydelig markere våre produkter med all nødvendig produktinformasjon, lett tilgjengelig for deg og din familie.

Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan vi markedsfører våre produkter på en ansvarlig måte, kan du lese mer via denne link til Mars Marketingspolicy.
Dette er en markedsføring side
Er du ikke fylt 13 år ber vi deg om alltid å få tillatelse fra en forelder eller verge før du opplyser informasjoner om deg selv på internettet.