Tilbake til oversikten
Perfekt til oppskriften:
Dolmio® Lasagne Saus
Meksikansk Tortilla Lasagne
Tid 60 min Antall personer 6 personer Rett Oksekjøtt
Ingredienser
Tilberedningsinstruksjoner
  1. Forvarm ovnen til 190 grader, varmluft ovn 170 grader, gass ovn 5. Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen en håndfull om gangen, stekes på sterk varme til den er gjennomstekt og brun – i ca. 3-4 minutter.
  2. Tilsett løk, paprika og chili og stek i ytterligere 2-3 minutter.
  3. Legg en tortilla i en kake form på rundt 20 cm i diameter, eller en annen form du har der hjemme. Deretter spe i en kvart av kjøttdeig blandingen.
  4. Legg en ny tortilla på toppen og spre en kvart av Dolmio® Creamy saus til lasagne over. Gjenta lagene to ganger, og til sist strø revet ost jevnt over.
  5. La stå i ovnen i ca 30-35 minutter, til den er stekt og gyllen. La den hvile i noen få minutter. Server den med en frisk salat med paprika, tomater, koriander og rødløk med litt lime saft.
Vårt løfte
Hos Mars ser vi det som vårt ansvar å markedsføre våre varemerker hensiktsmessig og på et seriøst grunnlag. Vi har en gjennomgående markedsføringspolicy som blant annet innebærer at vi forsøker å styre all markedsføring av våre produkter mot det publikum som er i alderen 12 år og over. Dette da vi mener at man fra den alder og opp kan ta selvstendige, bevisste valg om et fornuftig snacks forbruk.

Vi sørger for at all vår reklame og kommunikasjon skjer med bakgrunn i vår markedsføringspolicy og forplikter oss samtidig til å tydelig markere våre produkter med all nødvendig produktinformasjon, lett tilgjengelig for deg og din familie.

Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan vi markedsfører våre produkter på en ansvarlig måte, kan du lese mer via denne link til Mars Marketingspolicy.
Dette er en markedsføring side
Er du ikke fylt 13 år ber vi deg om alltid å få tillatelse fra en forelder eller verge før du opplyser informasjoner om deg selv på internettet.