Lett innbakt paprika
Tid: 55 min
Rett: Oksekjøtt
Antall personer: 4
Ingredienser
  • 1 glass Dolmio® Classico Bolognesesaus
  • 1 gulrot, revet
  • 1 squash, revet
  • 1 hvitløksfedd, most
  • Grønn salat
  • 300 g mager kjøttdeig
  • 4 lange eller store paprika, fjern frøene og del i to
  • 4 gul løk, skåret i tynne skiver
Perfekt til oppskriften:
DOLMIO® Classico
Slik gjør du det
  1. Forvarm ovnen til 190°C / varmluft ovn 170°C / Gass 5. Varm en stor stekepanne og tilsett kjøttdeigen, en håndfull om gangen, stek i noen få minutter til det er gyllent. Tilsett hvitløken, squash og gulrot.
  2. Hell i glasset med Dolmio®saus til Bolognese. Varm og la småkoke, med jevnlig omrøring i 10 minutter.
  3. Leggg paprikadelene i en ildfast form eller langpanne, med den åpne siden vendt opp. Spe i kjøttdeigblandingen. Dekk med folie og la stå i ovnen i 25 minutter.
  4. Server ca 2 paprika til hver person. Strø hakket løk over og server med en deilig grønn salat ved siden av.