Tilbake til oversikten
Perfekt til oppskriften:
Dolmio® Classico
Dolmio® Høst Bolognese
Tid 30 min Antall personer 4 personer Rett Oksekjøtt
Ingredienser
  • 1 glass Dolmio® Classico saus til Bolognese
  • 500 g mager kjøttdeig
  • 100 g fine grønne bønner, hakket
  • 1 stor gulrot, i terninger
  • 300 g spagetti
  • 300 g kålrot, skrellet og i terninger
Tilberedningsinstruksjoner
  1. Varm en stor panne og tilsett kjøttdeigen, en håndfull om gangen. Tilsett gulroten, kålrot og grønne bønner, og stek mens du rører rundt i 3-4 minutter.
  2. Hell i glasset med Dolmio® Original saus til Bolognese til det småkoker. Senk varmen og la stå i 20 minutter og rør rundt med jevne mellomrom.
  3. I mellom tiden kok opp spagetti i kokende vann i 10-12 minutter, som anvist på pakken. Sil ut vannet, serverer på 4 varmet plater og avslutt med bolognese sausen på toppen.
Vårt løfte
Hos Mars ser vi det som vårt ansvar å markedsføre våre varemerker hensiktsmessig og på et seriøst grunnlag. Vi har en gjennomgående markedsføringspolicy som blant annet innebærer at vi forsøker å styre all markedsføring av våre produkter mot det publikum som er i alderen 12 år og over. Dette da vi mener at man fra den alder og opp kan ta selvstendige, bevisste valg om et fornuftig snacks forbruk.

Vi sørger for at all vår reklame og kommunikasjon skjer med bakgrunn i vår markedsføringspolicy og forplikter oss samtidig til å tydelig markere våre produkter med all nødvendig produktinformasjon, lett tilgjengelig for deg og din familie.

Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan vi markedsfører våre produkter på en ansvarlig måte, kan du lese mer via denne link til Mars Marketingspolicy.
Dette er en markedsføring side
Er du ikke fylt 13 år ber vi deg om alltid å få tillatelse fra en forelder eller verge før du opplyser informasjoner om deg selv på internettet.