Oksekjøtt og sopplasagne med mozzarella toppet med parmesanost
Tid: 65 min
Rett: Oksekjøtt
Antall personer: 6
Ingredienser
Perfekt til oppskriften:
DOLMIO® Lasagne Saus
Slik gjør du det
  1. Forvarm ovnen til 190°C / varmluftsovn 170°C / Gass 5. Varm opp en stor stekepanne og tilsett en håndfull kjøttdeig om gangen, stek på høy varme til den er gjennomstekt og gyllen. (3-4min).
  2. Hell i Dolmio®saus til lasagne, rør rundt og kok opp, og deretter fjern fra platen.
  3. Hell halve av kjøttdeigblandingen i en stor firkantet ildfast form, ca 26cm x 20cm. Legg lasagneplatene over, og spe halve av Dolmio® Bechamelsaus til lasagne over platene. Gjenta lagene en gang.
  4. Bland sammen mozzarellaosten, parmesan og brødsmuler, og strø de jevnt over overflaten.
  5. La stå i ovnen i 30-35 minutter, til det er stekt og gyllent. La stå og hvile i noen minutter før du serverer med en frisk salat.