Dolmio

Dolmio logo

Vår historie

Vi i DOLMIO® har lidenskap for mat!
Siden 1986 har vi laget kvalitetsprodukter til glede for familier og venner som møtes rundt middagsbordet. Vi bruker kun ingredienser av beste kvalitet, slik at du kan nyte den gode smaken. .

Vi har kommet langt siden vi startet i begynnelsen av 1980-årene. Den gangen var pasta, som inneholdt lite fett og var en god kilde til karbohydrater, veldig populært i England. .

I Australia 1985 testlanserte Masterfoods Alora en Spaghetti Bolognese-salsa i et 500 g gjenlukkbart glass. Etter dette ble Alora også lansert i Skottland. Det hele ble en kjempesuksess! Etter å ha skiftet navn til DOLMIO® fikk merkevaren også suksess i både England og Skottland, noe som gjorde at merkevaren rullet ut til resten av verden. For første gang var det enkelt å lage Spaghetti Bolognese!

DOLMIO® tok for seg en familiefavoritt og gjorde den enklere å lage slik at hele familien kunne samles og spise middag sammen. .

Selv om merkevaren vår har vokst og spredt seg til mange land er det én ting som ikke har forandret seg. Nemlig det som ligger hjertet vårt nærmest; Å lage deilig italiensk mat som hele familien kan spise sammen.

Hvem er vi?

DOLMIO® samler millioner av familier fra hele verden rundt middagsbordet! Der deler de gode samtaler, latter og ekte mat.

Møt familien.

Mamma vet at når DOLMIO® kommer på bordet, samles familien. DOLMIO®-familien har vært med i over et tiår, men det har kommet et par nye medlemmer over årenes løp.....

Nico Nina Papa Mamma Carlo Sophia